Inbjudan till Domarkurs

Stockholms Bordtennisförbunds domarkommitté i samarbete med Svenska Bordtennisförbundet och SISU inbjuder till Distriktsdomarkurs

Du är minst 15 år eller fyller 15 under 2023, tycker pingis är kul och vill lära Dig mer om Din favoritsport! Då kan en Distriktsdomarkurs vara någonting för Dig. Kursen är första steget mot en högre domarutbildning, som kan ge dig olika uppdrag t ex: att döma Elitserien, SOC, EM, VM, osv.

Distriktsdomarutbildningen är en s.k. ”hybridutbildning” som består av två delar:

En digital del, som du genomför på egen hand. Så snart man anmäler sig nedan får man tillgång till utbildningen. Man kan direkt ta del av och genomföra den digitala delen i sin egen takt, när som helst under dygnet. Utbildningen kan man också avbryta, för att komma tillbaka och gå vidare vid ett senare tillfälle. Utbildningsdelen tar ca 4 timmar att genomföra.

Innehåll – Digital del
:
  – Introduktion
  – Utrustning och spelförhållanden
  – Matchledning
  – Spelregler

När du är klar med den digitala delen så bjuds du in till en fysisk träff. Träffen hålls i samband med ett seriesammandrag eller en tävling som genomförs i distriktet. I samband med den fysiska delen får du som deltagare återkoppling i form av bedömning av en utbildare, det kommer också att finnas möjlighet att ställa frågor och diskutera olika domarsituationer.  I samband med den fysiska delen av utbildningen får du domartröja och domarmaterial.

Innehåll – Fysisk del 1
  – Dialog om reflektionsuppgifter från den digitala delen,
    Datum: Ej klart

Innehåll – Fysisk del 2
  – Praktiskt pass med bedömning och återkoppling
  (datum ej klart)

Kurskostnad 1000: – just nu rabatt 300: – = 700: –

Välkommen med din anmälan.

Skicka anmälan/frågor till info@stbtf.se